Warme omgeving en open keuken. Creatieve, seizoensgebonden en lokale keuken.
Onze + ten gunste van duurzame ontwikkeling : Tous nos fournisseurs sont de la région Normandie et vous travaillons uniquement en circuit court et bio. Aucun plastique jetable n'est utilisé au restaurant, un compost est mis en place avec notre maraichère et nos produits d'entretiens sont écolabellisés.
Classificatie & labels
- Michelin
- Gault Millau
Het restaurant
- Categorieën: Inventieve keuken
- Culinaire specialiteiten: Gastronomische keuken, Vegetarische gerechten, Jakobsschelpen, Biologische keuken, Speciaal dieet keuken, Französisch regionalen, Nieuwe Franse keuken
Opening
| Van woensdag 01 januari 2025 naar woensdag 31 december 2025 | |
| Dinsdag | Open van 12 uur naar 14 uur |
| Woensdag | Open van 12 uur naar 14 uur |
| Donderdag | Open van 12 uur naar 14 uur en van 19 uur naar 22 uur |
| Vrijdag | Open van 12 uur naar 14 uur en van 19 uur naar 22 uur |
| Zaterdag | Open van 19 uur naar 22 uur |
Menu à thème le 1er dimanche de chaque mois ( de 12h à 14h).
| Van donderdag 01 januari 2026 naar donderdag 31 december 2026 | |
| Dinsdag | Open van 12 uur naar 14 uur |
| Woensdag | Open van 12 uur naar 14 uur |
| Donderdag | Open van 12 uur naar 14 uur en van 19 uur naar 22 uur |
| Vrijdag | Open van 12 uur naar 14 uur en van 19 uur naar 22 uur |
| Zaterdag | Open van 19 uur naar 22 uur |
Menu à thème le 1er dimanche de chaque mois ( de 12h à 14h).
Tarieven
| Tarief | Min. | Max. |
|---|---|---|
| Menu volwasseneLe soir : menu unique gastronomique à 67 € | 67€ |
Wijze van betaling
- American Express
- Carte bleue (creditcard)
- Contant geld
- Eurocard - Mastercard
- Contactloos betalen
- RolloN
- Visa
Prestations
Uitrusting
- Private dining room
- terras
Diensten
- Cadeaubonnen
- Brunch
- Free WiFi


















