Exposition “Embarque avec tes héros grecs”

"Embarque avec tes héros grecs" (Inschepen met je Griekse helden) gaat in op de mythologie die onze jeugd nog steeds in vervoering brengt met haar grote verhalen.
Deze tentoonstelling biedt kinderen vanaf 3 jaar de mogelijkheid om de grote epen te ontdekken en te beleven: Theseus die het opneemt tegen de Minotaurus, Jason en de Argonauten die het Gulden Vlies veroveren en de beroemde Odysseus die na de Trojaanse oorlog op zijn terugkeer naar Ithaka talloze gevaren trotseert?
Theseus, Jason en Odysseus? Drie helden uit de Grieks-Romeinse oudheid die in het hart van deze tentoonstelling worden herontdekt en waarvan de heldendaden al duizenden jaren lang een droom zijn voor jong en oud! Drie helden die geconfronteerd worden met de hindernissen van de zee, talloze gevaren en allerlei monsters? een hele denkbeeldige wereld ontleend aan de mythologie.
Na het beluisteren en ontdekken van deze drie grote mythen worden de bezoekers op hun beurt helden en betreden zij een meeslepende ruimte die hen uitnodigt om samen met Theseus, Jason en Odysseus de grote etappes van hun epos te beleven.
Deze tentoonstelling bestaat uit verhalen om te zien, te horen en te beleven en is ontworpen voor iedereen, met aanpassingen voor kinderen vanaf 3 jaar.
Tentoonstelling ontworpen in samenwerking met de Bazarnaom.

Datum

Van zaterdag 15 april naar zondag 03 november
Maandag Opent op 14:
Dinsdag Opent op 14:
Woensdag Opent op 14:
Donderdag Opent op 14:
Vrijdag Opent op 14:
Zaterdag Opent op 14:
Zondag Opent op 14: