Les Étonnants Patrimoines : La dernière nuit de Nicolas – Jeu de piste en famille

Oïhana Marie, reisleidster, neemt je mee op een familiespeurtocht om het verhaal te ontdekken van Nicolas le Valois d'Escoville, een van de rijkste burgers van Caen in de 16e eeuw.
Op 6 januari 1542 stierf Nicolas le Valois d'Escoville, een van de rijkste burgers van Caen, aan een apoplectische aanval tijdens een receptie in zijn hotel. Maar de tijd en geruchten hebben twijfel gezaaid over de reden van zijn dood, en het gerucht gaat dat Nicolas werd vergiftigd!
Door het spoor te volgen van zijn twee beste vrienden, Antonino en Auguste, kun je de laatste nacht van Nicolas tot op de bodem uitzoeken.
Om verder te komen moet je keuzes maken en op je zintuigen vertrouwen. Ben je klaar om de draad van de waarheid te ontrafelen?
We raden deze familiespeurtocht aan voor kinderen vanaf 7 jaar. Je krijgt een tas met materiaal voor het bezoek. Neem goede schoenen mee.
Deze rondleiding "Etonnants Patrimoines" wordt georganiseerd door Oïhana Marie en het ontmoetingspunt wordt aangegeven op het boekingsformulier.

Datum

De woensdag 17 juli
Woensdag Open van 10:30 naar 12:30
De woensdag 31 juli
Woensdag Open van 10:30 naar 12:30

Tarieven

Tarief Min. Max.
Tarief volwassenen 9,50€
Tarief kinderen 7,50€
Familietarief2 adultes + 2 enfants 31€
GratisMoins de 5 ans

Beschikbaarheid en reservering