Balade découverte sur la plage d’Hermanville (comprend un atelier cerf volant)

Carole, uw gids, nodigt u uit om met uw gezin de aan de wind gekoppelde wateractiviteiten op het strand van Hermanville sur Mer te komen ontdekken: vliegeren of landvliegers.

Vanaf 6 jaar maakt u uw eigen tyvek vlieger die u versiert volgens uw fantasie en vervolgens laat u hem op het strand vliegen. Kijk omhoog en zie hoe hij de wind vangt en over je hoofd vliegt... Model van de vlieger volgens de leeftijd van de persoon op de workshop.

Vanaf 12 jaar kunt u bij Carole de techniek van het vliegeren met landvliegers op het strand leren. Met je voeten stevig in het zand, gaan we voor de sensaties...

Of ga de rijkdommen van het voorland van de Côte de Nacre ontdekken. Uitgerust met emmers en netten observeert u de bewoners van het strand en bestudeert u hun levenswijze. Pas op, het wemelt er van de vissen!
Kom uw creativiteit uiten in gemeenschap met de zee-elementen. LandArt sessie op het strand van Hermanville-sur-Mer, vergeet uw emmer en uw beeldhouwmateriaal niet.
Deze uitstapjes, aangeduid als "nautische wandelingen", worden aangeboden van juni tot oktober, afhankelijk van de getijden en de weersomstandigheden. De data zijn al vastgesteld voor donderdag (voetvissen), dinsdag (vliegeren) of woensdag (plankton ontdekken) in juli en augustus.

Vergeet niet om geschikte kleding, zonnebril en
kleding, zonnebril, laarzen, handschoenen...
(1-2 km/1u30) - Niveau 1

Media

Datum

De woensdag 08 mei
Woensdag Open van 17: naar 18:30
De vrijdag 10 mei
Vrijdag Open van 14: naar 16:
De dinsdag 09 juli
Dinsdag Open van 14: naar 16:
De dinsdag 16 juli
Dinsdag Open van 10: naar 12:
De dinsdag 23 juli
Dinsdag Open van 10: naar 12:
De dinsdag 30 juli
Dinsdag Open van 10: naar 12:
De dinsdag 06 augustus
Dinsdag Open van 14: naar 16:
De dinsdag 13 augustus
Dinsdag Open van 14: naar 16:
De dinsdag 20 augustus
Dinsdag Open van 10: naar 12:
De dinsdag 27 augustus
Dinsdag Open van 14: naar 16:

Tarieven

Tarief Min. Max.
BasistariefFabrication cerf-volant 16€
BasistariefPêche à pied 9€