Restauration OUISTREHAM

La Table d’Hôtes

Gastronomisch restaurant, creatieve keuken tussen land en zee.

De chef-kok Yoann biedt een keuken die de seizoenen volgt en regelmatig verandert om de beste fijnproevers tevreden te stellen en te introduceren in een creatieve en verse keuken die land en zee combineert. Dankzij zijn ervaring opgedaan met Thierry Lefort (l'Auberge du Terroir), Gilles Blandin (Meilleur Ouvrier de France) en David Etchevery (Le Saison), toen een periode in Honfleur, aan de Ferme St Simeon, heeft Yoann in hun " table d'hôtes "een creatieve keuken die producten uit ons land en onze regionale keuken combineert. Neem het hele jaar door mee, behalve als het restaurant gesloten is.

Classificatie & labels

  • Toques normandes
  • Rangschikking gidsen: Bib gourmand

Het restaurant

  • Categorieën: Traditionele keuken
  • Culinaire specialiteiten: Vissen, Gastronomische keuken

Opening

Van donderdag 06 februari 2025
naar woensdag 31 december 2025
Maandag Open van 12 uur naar 13:30 en van 19:30 naar 20:45
Dinsdag Open van 12 uur naar 13:30
Donderdag Open van 12 uur naar 13:30 en van 19:30 naar 20:45
Vrijdag Open van 12 uur naar 13:30 en van 19:30 naar 20:45
Zaterdag Open van 12 uur naar 13:30 en van 19:30 naar 20:45
Zondag Open van 12 uur naar 13:30

Fermeture pour travaux du 6 janvier au 5 février.

Tarieven

Wijze van betaling

  • Carte bleue (creditcard)
  • Betaalkaarten
  • Contant geld
  • Eurocard - Mastercard
  • Contactloos betalen
  • Overschrijvingen
  • Visa

Prestations

Uitrusting

  • Kinderstoeltje
  • Schouw
  • Stoelverhoger
  • Private dining room

Diensten

  • Cadeaubonnen
  • Klanten 'kluizen
  • Meeneemgerechten
  • Leveringsservice aan huis