Classificatie & labels
- Normandie Qualité Tourisme
- Qualité Tourisme
Het restaurant
- Categorieën: Traditionele keuken, Traditionele Franse keuken, Inventieve keuken, Gastronomische bistrot
- Culinaire specialiteiten: Normandische keuken, Pens, Vegetarische gerechten, Wereldkeuken, Französisch regionalen, Frans banket, Vissen, Gastronomische keuken
Capaciteit
- Maximale groepscapaciteit: 200 personen
Opening
Van dinsdag 01 april 2025 naar zondag 21 december 2025 | |
Dinsdag | Open van 10 uur naar 14 uur en van 19 uur naar 21:30 |
Woensdag | Open van 10 uur naar 14 uur en van 19 uur naar 21:30 |
Donderdag | Open van 10 uur naar 14 uur en van 19 uur naar 21:30 |
Vrijdag | Open van 10 uur naar 14 uur en van 19 uur naar 21:30 |
Zaterdag | Open van 10 uur naar 14 uur en van 19 uur naar 21:30 |
Zondag | Open van 10 uur naar 14 uur |
Salon de thé de 15h à 19h.
Van vrijdag 26 december 2025 naar woensdag 31 december 2025 | |
Dinsdag | Open van 10 uur naar 14 uur en van 19 uur naar 21:30 |
Woensdag | Open van 10 uur naar 14 uur en van 19 uur naar 21:30 |
Vrijdag | Open van 10 uur naar 14 uur en van 19 uur naar 21:30 |
Zaterdag | Open van 10 uur naar 14 uur en van 19 uur naar 21:30 |
Zondag | Open van 10 uur naar 14 uur |
Salon de thé de 15h à 19h.
Tarieven
Tarief | Min. | Max. |
---|---|---|
Groep menu | 33€ | 45€ |
Drankenforfait | 8,50€ | 18€ |
Ontbijt voor groepen | 5€ | 9€ |
Tussendoortje / lichte maaltijd voor groepen | 5€ | 9€ |
Prestations
Uitrusting
- Bar
- Kinderstoeltje
- Flessenwarmer
- Tuin
- Buitenspelen
- Kinderspelen
- Park
- Stoelverhoger
- terras
Diensten
- Banket
- Cadeaubonnen
- Reservering van externe voorzieningen
- Seminarie
- Geanimeerde avonden
- Traiteur
- Free WiFi