Classificatie & labels
- Normandie Qualité Tourisme
- Qualité Tourisme
Het restaurant
- Categorieën: Traditionele keuken, Traditionele Franse keuken, Inventieve keuken
- Culinaire specialiteiten: Normandische keuken, Gastronomische keuken, Pens, Vegetarische gerechten, Wereldkeuken, Französisch regionalen, Frans banket, Vissen
Capaciteit
- Maximale groepscapaciteit: 200 personen
- Parkeerplaats bus
Opening
Van zondag 01 januari naar zondag 31 december | |
Woensdag | Open van 9: naar 14: en van 19: naar 21:30 |
Donderdag | Open van 9: naar 14: en van 19: naar 21:30 |
Vrijdag | Open van 9: naar 14: en van 19: naar 21:30 |
Zaterdag | Open van 9: naar 14: en van 19: naar 21:30 |
Zondag | Open van 9: naar 14: |
Salon de thé de 15h à 19h.
Prestations
Uitrusting
- Bar
- Kinderstoeltje
- Flessenwarmer
- Tuin
- Buitenspelen
- Kinderspelen
- Park
- Stoelverhoger
- terras
Diensten
- Banket
- Cadeaubonnen
- Reservering van externe voorzieningen
- Seminarie
- Geanimeerde avonden
- Traiteur
- Free WiFi