Van  4 jul op  7 jul 2024

Het mooiste openlucht concertpodium van Normandië!

Elke zomer sinds 2009 komen muziekliefhebbers van allerlei pluimage naar het inmiddels niet meer te missen Beauregard festival. Neem een prachtig bosrijk landgoed van 23 hectare, een 19e-eeuws kasteel, voeg daar een eclectisch, feestelijk en elk jaar uitzonderlijker programma aan toe en je krijgt een cocktail die je zeker aan het feesten krijgt tijdens de eerste vier dagen van juli!

Het team van enthousiastelingen dat ook het Big Band Café in Hérouville runt, brengt Franse en internationale artiesten samen onder de Normandische zon, van de nieuwste hippe band tot de grootste muzieklegendes. Talrijke headliners zoals Sting, Depeche Mode, Iggy Pop, Franz Ferdinand, Cypress Hill, The Hives, C2C, Macklemore of zelfs Florence and the Machine, Scorpions, Lenny Kravitz, hebben met name opgetreden op de twee podia van het festival.

Beauregard eert ook de Normandische scène door de lancering van de dag aan te bieden aan lokale artiesten die reeds de springplanken van de huidige muziekpodia van Caen la Mer hebben doorlopen. Een kans om de nieuwe klompjes van morgen te ontdekken!

Elk jaar bieden John (het emblematische fictieve personage van het festival) en zijn vrijwilligers u een warm welkom in deze cocon van het Beauregardpark. Of je nu komt om op de eerste rij te zitten, om te feesten met vrienden of familie, of om op het gras te zitten en te luisteren naar bijzondere bands, er is voor elk wat wils!