Traditioneel restaurant, gespecialiseerd in zeevruchten, gebakken mosselen en vis, vlees, galetten en salades. Op de eerste verdieping is er een ingerichte seminarruimte of groepsruimte met uitzicht op zee, met een capaciteit van 45 personen
Classificatie & labels
- Normandie Qualité Tourisme
- Normandie Qualité Tourisme (départemental)
Het restaurant
- Categorieën: Traditionele keuken, Traditionele Franse keuken, Pancake bar, Grill restaurant
- Culinaire specialiteiten: Traditionele keuken, Zeevruchten, Vissen
Opening
| Van woensdag 01 januari 2025 naar woensdag 31 december 2025 | |
| Maandag | Open van 12 uur naar 14:30 en van 18 uur naar 21:30 |
| Dinsdag | Open van 12 uur naar 14:30 en van 18 uur naar 21:30 |
| Woensdag | Open van 12 uur naar 14:30 en van 18 uur naar 21:30 |
| Donderdag | Open van 12 uur naar 14:30 en van 18 uur naar 21:30 |
| Vrijdag | Open van 12 uur naar 14:30 en van 18 uur naar 21:30 |
| Zaterdag | Open van 12 uur naar 14:30 en van 18 uur naar 21:30 |
| Zondag | Open van 12 uur naar 14:30 en van 18 uur naar 21:30 |
| Van donderdag 01 januari 2026 naar donderdag 31 december 2026 | |
| Maandag | Open van 12 uur naar 14:30 en van 18 uur naar 21:30 |
| Dinsdag | Open van 12 uur naar 14:30 en van 18 uur naar 21:30 |
| Woensdag | Open van 12 uur naar 14:30 en van 18 uur naar 21:30 |
| Donderdag | Open van 12 uur naar 14:30 en van 18 uur naar 21:30 |
| Vrijdag | Open van 12 uur naar 14:30 en van 18 uur naar 21:30 |
| Zaterdag | Open van 12 uur naar 14:30 en van 18 uur naar 21:30 |
| Zondag | Open van 12 uur naar 14:30 en van 18 uur naar 21:30 |
Tarieven
| Tarief | Min. | Max. |
|---|---|---|
| 22,90€ |
Wijze van betaling
- American Express
- Carte bleue (creditcard)
- Chèques déjeuner
- Vakantiecheques
- Contant geld
- Eurocard - Mastercard
- Contactloos betalen
- Restaurantbonnen
- Overschrijvingen
- Visa
Prestations
Uitrusting
- Kinderstoeltje
- Flessenwarmer
- Schouw
- Stoelverhoger
- terras
Diensten
- Banket
- Cadeaubonnen
- Meeneemgerechten
- Seminarie


















