Classificatie & labels
- Maître restaurateur
Het restaurant
- Categorieën: Traditionele keuken, Inventieve keuken, Traditionele Franse keuken
- Culinaire specialiteiten: Traditionele keuken, Französisch regionalen, Mediterrane keuken, Normandische keuken, Gastronomische keuken, Kaasspecialiteit
Capaciteit
- 62 bedekt binnen
- 32 bedekt met terras
- Maximale groepscapaciteit: 50 personen
Opening
Van zondag 01 september naar dinsdag 24 december | |
Maandag | Open van 12: naar 13:30 en van 19: naar 21:30 |
Donderdag | Open van 12: naar 13:30 en van 19: naar 21:30 |
Vrijdag | Open van 12: naar 13:30 en van 19: naar 21:30 |
Zaterdag | Open van 12: naar 13:30 en van 19: naar 21:30 |
Zondag | Open van 12: naar 13:30 en van 19: naar 21:30 |
Van donderdag 26 december naar dinsdag 31 december | |
Maandag | Open van 12: naar 13:30 en van 19: naar 21:30 |
Donderdag | Open van 12: naar 13:30 en van 19: naar 21:30 |
Vrijdag | Open van 12: naar 13:30 en van 19: naar 21:30 |
Zaterdag | Open van 12: naar 13:30 en van 19: naar 21:30 |
Zondag | Open van 12: naar 13:30 en van 19: naar 21:30 |
Tarieven
Tarief | Min. | Max. |
---|---|---|
Menu volwassene | 22€ | 27€ |
Menu volwasseneMenu P'tit B : Entrée-Plat-Dessert (midi et soir) | 39€ | |
Menu volwasseneMenu Dégustation : Mise en bouche-Entrée-Plat 1-Plat 2-Pré dessert-Dessert (midi et soir) | 52€ |
Prestations
Uitrusting
- Private dining room
- terras
Diensten
- Cadeaubonnen
- Free WiFi