Classificatie & labels
- Normandie Qualité Tourisme
- Normandie Qualité Tourisme (départemental)
- Maître restaurateur
Het restaurant
- Categorieën: Inventieve keuken, Gastronomische bistrot
- Culinaire specialiteiten: Zeevruchten, Vissen, Gastronomische keuken, Nieuwe Franse keuken
Capaciteit
- 77 bedekt binnen
- 28 bedekt met terras
- Maximale groepscapaciteit: 77 personen
- Parkeerplaats bus
Opening
Van maandag 01 januari naar dinsdag 31 december | |
Maandag | Open van 12: naar 14:30 en van 19: naar 21:30 |
Dinsdag | Open van 12: naar 14:30 en van 19: naar 21:30 |
Woensdag | Open van 12: naar 14:30 en van 19: naar 21:30 |
Donderdag | Open van 12: naar 14:30 en van 19: naar 21:30 |
Vrijdag | Open van 12: naar 14:30 en van 19: naar 21:30 |
Zaterdag | Open van 12: naar 14:30 en van 19: naar 21:30 |
Zondag | Open van 12: naar 14:30 en van 19: naar 21:30 |
Prestations
Uitrusting
- Lift
- Mini-golf
- terras
Diensten
- Banket
- Cadeaubonnen
- Seminarie
- Free WiFi